Návštěva u přítele Patrika Philippa – 19.3 2022

Dovolujme si Vás pozvat na návštěvu – exkurzi provozů přítele Philipa v Horní Bříze, včelaře a výrobce svíček z včelího vosku.

Společně navštívíme komentovanou prohlídku prostorů, kde se svíčky vyrábí. Uvidíte tedy, jak svíčky vyrábějí profesionálové. Jistě zde najdete inspiraci pro vlastní pokusy s výrobou a odpovědi, pokud jste se o to pokoušeli a nedopadlo to dle vašich představ. Určitě přijde řeč i na chov včel jako takový, na zkušenosti nadšeného včelaře. Více o svíčkárně: https://www.svetloodvcel.cz/

Zvací dopis hlavního organizátrora, přítele Hanuse:

Hezký dobrý den!

    S malým odstupem 🙂 Vám všem sděluji, že se podařil domluvit pevný termín návštěvy provozu svíčkárny, kamaráda a přítele Patrika Philippa. Ten je stanoven na

19. března 2022 na dobu 14.00 – 18.00 hod. Místo konání je v Horní Bříze, Na Návsi 88

Pro zjednodušení přepravy tam a zpět je stanoven sraz na parkovišti u železniční zastávky Plzeň-Bolevec ve 13.30 hod. Odjezd vlastními vozidly.

Prosím všechny, kteří se chtějí akce zúčastnit a rovněž mohou využít své osobní vozidlo, aby kontaktovali Katku Štýsovou prostřednictvím její e-mailové adresy  Katkastysova@seznam.cz .  Rezervace míst je nutná. Exkurzní návštěva je početně limitována! 

Přeji vám všem jen to nejlepší.

Miloš Hanus

Příspěvek byl publikován v rubrice Včelařské vzdělávání. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.